Wat moet je doen als je met spoed een slotenmaker nodig hebt?

Hoewel u hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunt u onverhoopt te maken krijgen met een inbraak in huis. In veel gevallen is er weinig aan een inbraak te doen, door het geweld wat inbrekers gebruiken om uw woning binnen te dringen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig verschillende mogelijkheden om de kans op een inbraak in ieder geval zo klein mogelijk te maken! Denk aan het plaatsen van goede sloten op uw ramen en deuren, het installeren van een alarminstallatie in huis, enzovoorts. Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met een inbraak, dan kunt u direct een slotenmaker inschakelen. Wij spraken met een ervaren 24-uurs slotenmaker in Amstelveen, die ons meer kon vertellen over de hulp die hij biedt in een noodsituatie.

Een spoedslotenmaker inschakelen na een inbraak

Deze slotenmaker vertelde ons dat er ontzettend veel slotenmakerbedrijven zijn, die ieder een spoedservice aanbieden. Niet alleen kunt u deze spoedservice inschakelen na een inbraak in uw woning, ook bij een buitensluiting kan de hulp van een slotenmaker met spoed wenselijk zijn. Bij een buitensluiting lijkt het mogelijk heel verleidelijk om het slot zelf te openen met een haarspeldje of een pincet. Houd er rekening mee dat dit nagenoeg onmogelijk is en dat de kans op schade aan het slot hierbij erg groot is. Door een slotenmaker in te schakelen kan de deur zonder verdere schade aan te richten geopend worden.

Hulp bij het herstel van uw kozijnen

Naast de schade die inbrekers aan uw sloten aanrichten, bestaat de kans dat er schade aan uw kozijnen is ontstaan. Denk aan een inbraak waarbij een inbreker de deur open heeft gebroken door een koevoet tussen de deur en het kozijn te plaatsen. Hierbij ontstaat zeer waarschijnlijk schade aan het hout van het kozijn, waardoor dit hersteld moet worden. Onze vakmensen kunnen u hierbij helpen. Zo lijkt uw kozijn weer als nieuw na een inbraak!