De bekendste kunststof kozijnen merken op een rijtje

Kunststof kozijnen merkenWanneer mensen ervoor kiezen om nieuwe kunststof kozijnen aan te schaffen en te laten monteren, willen ze natuurlijk wel voor kwaliteit gaan. Het is immers een grote investering en je wilt niet dat die voor niets is geweest, omdat een jaar later blijkt dat de kozijnen niet aan de wensen voldoen. Hoe dan ook, vanwege deze wil om het beste van het beste te krijgen, wordt er vaak ook gezocht naar het beste merk in de branche. Dit is echter behoorlijk lastig, want in Nederland zijn nog al veel van deze merken te koop. Om een beetje orde in deze chaos te scheppen en het jou dus wat gemakkelijker te maken bij je keuze, hebben wij, van Kozijnen-nu.nl, ervoor gekozen om een artikel te wijden aan deze merken. Daarbij hebben we ervoor gekozen om vier van merken die tot de top worden gerekend onder de loep te nemen. Dit zijn deze vier merken zijn: Schüco, Finstral, WERU en Gayko.

Schüco

De vier merken waar we in het dit artikel over hebben, hebben dus stuk voor stuk een grote naam, maar de meest bekende van allen is toch ongetwijfeld wel Schüco. Enerzijds komt dit door het feit dat het bedrijf al lang op het toneel staat, maar anderzijds ook gewoon door de hoge kwaliteit die het telkens weer weet te leveren. Dit uit zich bijvoorbeeld in het feit dat al hun kunststof kozijnen op maat gemaakt zijn, inbraak werende functies hebben en bovendien erg sterk zijn wat betreft de warmte –en isolatieregeling. Voor dit alles betaal je bovendien altijd relatief weinig.

Finstral

Finstral is misschien niet zo bekend als het bedrijf waar we het hiervoor over hadden, maar doet qua kwaliteit weinig tot niets onder voor Schüco. De eerdergenoemde kwaliteiten zijn ook bij Finstral namelijk aanwezig en daar komt nog een hele waslijst aan pluspunten bij, waarbij we overigens op moeten merken dat we ook van Schüco niet alle voordelen hebben opgenoemd. Enfin, een ander pluspunt van Finstral zit hem bijvoorbeeld in de grote duurzaamheid, die niet alleen voordelig is voor de koper, maar ook voor het milieu.

WERU

Waar de eerdergenoemde merken zich voornamelijk onderscheiden wat de sterke en de kwaliteit betreft, staat WERU vooral bekend om de typerende stijl. Hoewel ook hier gesproken mag (of zelfs moet eigenlijk) van een uitstekende kwaliteit, is WERU namelijk vooral het merk van de opvallende en talrijke kleuren waaruit je kunt kiezen binnen het überhaupt erg brede assortiment.

Gayko

De duurste van deze vier merken is Gayko. Hier staat echter wel tegenover dat dit merk het beste van de eerdergenoemde werelden in zich heeft: zowel het authentieke, stijlvolle uiterlijk als de hoogwaardige kwaliteit.