U bent op zoek naar een kunststof voordeur leverancier? Naast een degelijk product van uitstekende kwaliteit, bent u dan natuurlijk op zoek naar een breed aanbod in uitvoeringen en kleuren. Daarnaast speelt de prijs-kwaliteitsverhouding en een snelle levering, waarschijnlijk een belangrijke rol bij uw keuze.

BMN levert een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige kunststof voordeuren. Voor elk type huis biedt BMN u een passende voordeur, van moderne kunststof voordeur tot en met voordeuren met een authentieke uitstraling.

Bij BMN werken deskundige vakmensen die uw kunststof voordeur inmeten en plaatsen. BMN werkt alleen met hoogwaardige kwaliteit voordeurpanelen van diverse leveranciers. De kunststof voordeuren blijven lang mooi en zijn ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.

Kunststof voordeur: Kwaliteit uit eigen fabriek

De voordeur, het visitekaartje van uw huis, maakt de eerste indruk op uw bezoek. U kunt dit visitekaartje op verschillende manieren de juiste uitstraling geven. BMN produceert uw kunststof voordeur volledig zelf in eigen fabriek. Tijdens de productie wordt  maximaal aandacht besteed aan zaken als kleurvastheid, wind- en waterdichtheid, isolatie en veiligheid. Hierdoor bent u verzekerd van absoluut kwaliteitsproduct van het hoogste niveau.

Kunststof voordeuren; veilig en inbraakwerend

Uw kunststof voordeur is voorzien van professioneel hang- en sluitwerk. Daarnaast zijn de voordeuren voorzien van inbraakvertragend beslag. Hiermee is de kunststof voordeur niet alleen veilig, maar ook nog eens inbraakwerend. De voordeuren voldoen dan ook aan de eisen van Politie Keur Veilig Wonen. BMN biedt een enorm spectrum aan kunststof voordeuren. Zo heeft u bij ons de keuze uit het totale RAL kleuren palet of combinaties van kleuren, meerkleuren en folies. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

Aanbod kunststof voordeuren

Download de brochures aan de rechterzijde en bekijk de voordeuren collectie.

Wanneer de gewenste voordeur niet in het assortiment staat raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zoeken dan gezamenlijk met u naar een kunststof voordeur op maat.

 • Waarom een voordeur van BMN Kunststof Kozijnen:

  • Scala aan stijlen en typen, van modern tot klassiek
  • Vele kleurenmogelijkheden
  • Esthetische producten
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Stabiele elementen en sterk geheel
  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Scherpe prijs

Geïnteresseerd in een kunststof deur?